Parkens Stjärna logotyp
Hem
Parkens Stjärna 2012
Om Parkens Stjärna
Om Camilla Larsson
Bildgalleri
Historik
Gästbok
Kontakt
Länkar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Om Camilla

Camilla Larsson är professionell frilansande sångerska/artist verksam i Malmö. Hon jobbar bl a som showartist i showgruppen BOA (www.boashow.se), som sångerska i coverbandet Millas Orkester (www.millasorkester.se), håller i olika allsångsevenemang, bl a ”Allsång i Parken” (2000 – 2004) och ”Allsång på Dockan” (2007). Hon sjunger och underhåller i olika sammanhang på fester, kickoffs, företagsevent, festivaler, bröllop, kyrkor m m. Hon har också spelat musikal och teater, t ex ”Jesus Christ Superstar” (Södra Teatern, Malmö, 1999) och ”A Chorus Line” (Kajplats 305, Malmö, 2000). Camilla har även medverkat som sångerska i det mångkulturella musikprojektet Spiritus Mundi (2006-2007).

Camilla skriver egna låtar när tiden räcker till och en av hennes sånger ”If you wanna…” har blivit utgiven i Hong Kong. Hon har också tillsammans med en kollega skrivit två pjäser som spelats på olika skolor.

Camilla började själv sin karriär med att delta i talangtävlingar runt om i landet. Det tyckte hon var jättekul och mycket nyttigt och ser det lite som en del av sin ”skola”, ett steg på vägen för hennes fortsatta musicerande. Där träffade hon också många kompisar som var likasinnade och en del av dem började sjunga tillsammans och det var därför utvecklande på många sätt.

Det är en av anledningarna till att Camilla idag vill jobba med att skapa bra talangtävlingar för barn och unga, ge dem en scen att stå på, en chans att möta en publik, träffa kompisar med samma intresse, få utvecklas musikaliskt så väl som personligt, lära sig ta både med- och motgångar.

Läs mer om Camilla på www.camon.nu